Jag vill vara där jag inte behöver förställa mig och vara någon jag inte är!

Jag har inte alltid varit där, att känna och välja mig själv. Jag har förställt mig, fogat mig för att passa in. Duktig flicka… Men det hände något för ett antal år sedan då jag insåg vad jag trivdes med, vad jag kände och ville, förstärktes. Den resan fortsätter och blir starkare, och ju mer jag yogar desto större blir känslan för mig själv, att vara sann, att älska sig själv.

Känner du ibland den där känslan att du förställer dig för att passa in? Känns den bekväm? Ibland måste man både i yrkesliv och privat, det sorgliga är främst när man känner det privat, i sin närhet.

I mina yogapass pratar jag mycket kring DIG, och hur mycket DU betyder. I går  kväll på min egen praktik, kom det så tydligt till mig igen, detta att när jag är i min egen yogapraktik det är då jag trivs som bäst. Någon formulerade det som ” det är då jag gör något för min egen skull”, och det kändes så rätt även för mig. En träningsform som jag gör bara för min skull!

Jag har tränat i hela mitt liv och älskar det, men känner att min träning håller på att förändras. Yogan har förändrat mig, jag känner det tydligt. Träna kommer jag alltid att göra, men den kommer att förändras. För det är jag som är viktig!

Jag känner också så tydligt när jag kan vara mig själv i olika sammanhang, hur mycket gladare och lyckligare jag blir. Vet också så tydligt i vilka sammanhang jag är det och när jag inte är det. Jag vill gärna välja det bästa, tänker att jag ska mer och mer försöka vara mig själv i tillfällena när jag inte är det. Andas och låta mig själv komma fram även där, och se om jag accepteras ändå. Testar för att bli sann mot mig själv!

Kommentera